Δ.Τ.: Η Hyundai χορηγικός συνεργάτης της AS Roma

  • Το λογότυπο της Hyundai θα εμφανίζεται στην πίσω όψη των εμφανίσεων της AS Roma στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας την επόμενη σεζόν

Η Hyundai Motor ανακοίνωσε πολυετή συνεργασία με την AS Roma ως Παγκόσμιος Συνεργάτης Αυτοκινήτου. Το λογότυπο της Hyundai θα εμφανίζεται στην πίσω όψη της διάσημης κόκκινης-χρυσής φανέλας της ομάδας σε όλους τους εντός έδρας αγώνες από την επόμενη σεζόν και μέχρι το 2021.

Αναδεικνύοντας την πρώτη φορά που η Hyundai έχει δημιουργήσει μια τέτοια εταιρική σχέση στο Ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, η μάρκα θα συνεργαστεί στενά με την AS Roma για να δημιουργήσει μια σειρά καινοτόμων πρωτοβουλιών και πολύτιμα οφέλη για τους φιλάθλους του συλλόγου, με σκοπό να διευκολύνει τις μετακινήσεις των φιλάθλων και να κάνει το ποδόσφαιρο πιο προσιτό σε όλους.

Κατά την ενεργοποίηση της συνεργασίας, η Hyundai θα προβάλλεται, επίσης, περιμετρικά στις LED οθόνες του γηπέδου στους εντός έδρας αγώνες του συλλόγου, στο εκπαιδευτικό κέντρο του συλλόγου καθώς και μέσω ποικίλων άλλων κοινωνικών και ψηφιακών μέσων ενημέρωσης.

Για να γιορτάσουν την έναρξη της νέας συνεργασίας, οι πρωταγωνιστές της πρώτης ομάδας της AS Roma,  Edin Džeko, Javier Pastore, Bryan Cristante και Cengiz Ünder συμμετείχαν σε ένα νέο βίντεο, που γυρίστηκε στο εκπαιδευτικό κέντρο Trigoria του συλλόγου. Το βίντεο αναφέρεται σε μια ομάδα προσκεκλημένων οπαδών με σκοπό να απολαύσουν μια ξεχωριστή επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, όπου απολαμβάνουν μια ιδιαίτερη στιγμή όταν απροσδόκητα εκπλήσσονται ευχάριστα από τους παίκτες που τους δωρίζουν την εμφάνιση της ομάδας της σεζόν 2018/19, η οποία αναγράφει το όνομά τους. Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο εδώ: https://youtu.be/pv-4OdfJouY.

Με αυτή τη συνεργασία, η Hyundai επεκτείνει τη μακρόχρονη παρουσία της στο ποδόσφαιρο, έχοντας συνεχή συμμετοχή σε εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις τα τελευταία 20 χρόνια.
Η συνεργασία της Hyundai με την AS Roma προστίθεται σε ένα αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο πανευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών συλλόγων, μετά από τις πρόσφατες ανακοινώσεις χορηγίας με την Chelsea FC της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ, το Club Atlético de Madrid της La Liga και την Hertha BSC της Bundesliga.

Ο κ. Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product της Hyundai Motor Europe, δήλωσε: “Η συνεργασία αυτή είναι ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο για τη Hyundai και προστίθεται σε έναν αυξανόμενο κατάλογο χορηγιών ποδοσφαίρου σε πρωτεύουσες της Ευρώπης, ακολουθώντας τις συμφωνίες μας με την Chelsea FC, στο Λονδίνο, το Club Atlético de Madrid και την Hertha BSC. Η AS Roma είναι ένας ακόμη σύλλογος με εξαιρετικά παθιασμένο fanbase που ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική μας, όπου τοποθετεί τους φιλάθλους στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας”.

Ο κ. Guido Fienga, Διευθύνων Σύμβουλος της AS Roma, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη νέα μας εταιρική σχέση με τη Hyundai, μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες αυτοκινήτου στον κόσμο. Οι κοινές μας φιλοδοξίες για καινοτομία και εξέλιξη έχουν καταστήσει πολύ εύκολη την επίτευξη της συμφωνίας μας. Είμαστε υπερήφανοι που θα κοσμεί το όνομα Hyundai την πίσω όψη των εμφανίσεών μας και προσβλέπουμε να συνεργαστούμε στενά με τη Hyundai καθώς επιδιώκουν να ψυχαγωγήσουν και να εμπλέξουν ενεργά το παγκόσμιο fanbase μας».

Η Hyundai είναι κορυφαίος συνεργάτης της FIFA από το 1999, υποστηρικτής της ΟΥΕΦΑ για 18 χρόνια έως το 2017 και εξακολουθεί να στηρίζει εθνικές ομάδες καθώς και μεμονωμένους συλλόγους σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Olympique Lyonnais στη Γαλλία και από την επόμενη σεζόν την Chelsea FC στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Club Atlético de Madrid στην Ισπανία και την Hertha BSC στη Γερμανία.

Σχετικά με την Hyundai Motor Europe
Το 2017, η Hyundai Motor έφθασε τις 523.258 ταξινομήσεις οχημάτων στην Ευρώπη – μια αύξηση της τάξεως του 3,5% σε σύγκριση με το 2016. Μέχρι τα μέσα του 2018, η Hyundai θα αντικαταστήσει το 90% της γκάμας των μοντέλων με σκοπό να δημιουργήσει τη νεότερη γκάμα αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Το 85% των οχημάτων Hyundai που πωλούνται στην περιοχή έχουν σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και δοκιμαστεί, στην Ευρώπη για να καλύπτουν τις ανάγκες των Ευρωπαίων πελατών και διατίθενται από τις παραγωγικές μονάδες της εταιρίας στην Ευρώπη.

Αυτές περιλαμβάνουν δύο εργοστάσια στην Τσεχική Δημοκρατία και την Τουρκία, τα οποία έχουν συνολική ετήσια παραγωγική ικανότητα 600.000 μονάδων. Η Hyundai Motor πωλεί αυτοκίνητα σε 31 ευρωπαϊκές χώρες μέσω 2.500 σημείων πώλησης.

Η Hyundai προσφέρει, στην Ευρώπη μόνο, το μοναδικό Πενταετές πακέτο Εγγύησης με Απεριόριστα Χιλιόμετρα σε όλα τα νέα αυτοκίνητα που πωλούνται στην Ευρώπη, παρέχοντας στους πελάτες της εγγύηση πέντε ετών χωρίς όριο χιλιομέτρων, πέντε χρόνια οδικής βοήθειας και πέντε χρόνια τεχνικών ελέγχων των οχημάτων.

Σχετικά με την Hyundai Motor
Η εταιρεία Hyundai Motor Company ιδρύθηκε το 1967 και ηγείται του Hyundai Motor Group, μιας καινοτόμου επιχειρηματικής δομής ικανής να χειρίζεται παραγωγικούς πόρους από τη βαριά χαλυβουργία ως τα έτοιμα αυτοκίνητα, Η Hyundai Motor έχει οκτώ μονάδες παραγωγής και επτά κέντρα Σχεδιασμού & Τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο. Το 2017, πούλησε 4.500.000 οχήματα παγκοσμίως. Με περισσότερους από 110.000 εργαζόμενους σε παγκόσμιο επίπεδο, η Hyundai Motor συνεχίζει να ενισχύει την γκάμα της και προσπαθεί να ενισχύσει την ηγετική της θέση στην πράσινη τεχνολογία, ξεκινώντας με το πρώτο μαζικής παραγωγής υδρογονοκίνητο όχημα στον κόσμο και το IONIQ, το πρώτο μοντέλο σε παγκόσμιο επίπεδο με τρεις ηλεκτροκινητήρες σε ένα ενιαίο τύπο αμαξώματος.