Hyundai KONA Hybrid

από 23.590 €* με 3,9% επιτόκιο
Διαμορφωτής Χρηματοδοτικό 3,9% Κλείστε σήμερα Test Drive

Δείτε το νέο KONA Hybrid εν κινήσει.

Ποιος είπε ότι ένα όχημα με προηγμένη αντιρρυπαντική τεχνολογία πρέπει να είναι βαρετό;– Χάρη στο καινοτόμο υβριδικό σύστημα κίνησης και το ειδικά σχεδιασμένο κιβώτιο 6-DCT, τα νέο KONA Hybrid συνδυάζει εντυπωσιακή εμφάνιση με εξαιρετική απόδοση καυσίμου και οδηγική απόλαυση.

Δυναμική.

Τι είναι υβριδικό;

Προάγοντας στο επόμενο επίπεδο την κορυφαία απόδοση, το νέο KONA Hybrid εφοδιάζεται με ένα βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα: πρόκειται για το παράλληλο υβριδικό σύστημα κίνησης. Αυτοί συνεργάζονται με την υποστήριξη μιας ισχυρής μπαταρίας ιόντων λιθίου και πετυχαίνουν εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση και μείωση εκπομπών ρύπων. Ανάλογα με τις οδηγικές συνθήκες, το υβριδικό σύστημα κίνησης χρησιμοποιεί άλλοτε το συμβατικό κινητήρα και άλλοτε τον ηλεκτροκινητήρα, μερικές φορές και τους δύο ταυτόχρονα. Με τη βοήθεια του συστήματος ανάκτησης ενέργειας μέσω πέδησης, ο ηλεκτροκινητήρας συνδράμει στην επιβράδυνση του αυτοκινήτου, φορτίζοντας τη μπαταρία, για να μη χρειάζεται να ασχοληθείτε εσείς.

Τεχνολογία.

Το νέο KONA Hybrid σας προσφέρει την αδιάλειπτη συνδεσιμότητα που περιμένετε και καινοτόμες τεχνολογίες που κάνουν ευκολότερη τη ζωή σας – όπως η οθόνη προβολής head-up display και η εντυπωσιακή οθόνη αφής 10,2’’, εργονομικά τοποθετημένη για βελτιωμένη ορατότητα και εύκολη πρόσβαση.

Εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης AVN με οθόνη αφής 10,2’’.

Με την εντυπωσιακών διαστάσεων νέα οθόνη αφής προσαρμόζετε τις ταυτόχρονες προβολές όλων όσα σας ενδιαφέρουν. Μία δωρεάν πενταετής συνδρομή στις υπηρεσίες LIVE Services της Hyundai περιλαμβάνεται στο σύστημα 10.25” AVN. Πρόσβαση σε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για την κυκλοφορία στους δρόμους και τις κάμερες ταχύτητας στην Ελλάδα, καθώς και πληροφορίες καιρού και αναζήτησης σημείων ενδιαφέροντος (POI) για πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Οθόνη αφής 7”.

Το νέο KONA Hybrid σας προσφέρει την αδιάλειπτη συνδεσιμότητα που περιμένετε και καινοτόμες τεχνολογίες που κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά σας. Όπως η οθόνη αφής 7” που παρέχει εύκολη συνδεσιμότητα με Apple CarPlay™ και Android Auto™ για να μπορείτε να συνδέετε το τηλέφωνό σας και να προβάλλετε τους χάρτες, τη μουσική, τις εφαρμογές και τις λειτουργίες του τηλεφώνου σας στην κύρια οθόνη.

Apple CarPlay™ είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc.
Android Auto™ είναι εμπορικό σήμα της Google Inc.

Νέα ψηφιακή οθόνη πληροφοριών.

Άριστα τοποθετημένη δίπλα στο ταχύμετρο και τις ενδείξεις υβριδικού συστήματος, που δείχνει τη φόρτιση και αποφόρτιση της μπαταρίας, μία προαιρετική οθόνη 4.2” LCD προβάλλει σημαντικές πληροφορίες οδήγησης: κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας και ροή ενέργειας καθώς και κατάσταση συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, αυτονομία καυσίμου, κατανάλωση καυσίμου, οδηγίες πλοήγησης και εξωτερική θερμοκρασία.

Head-up display (HUD).

Διαθέτοντας εξαιρετικό φωτισμό για να είναι ευδιάκριτη, η προαιρετική οθόνη head-up display συμβάλλει στην ασφάλειά σας, προβάλλοντας σημαντικές πληροφορίες όπως ταχύτητα, οδηγίες πλοήγησης και προειδοποιήσεις ασφάλειας από τα συστήματα υποβοήθησης απευθείας στο οπτικό πεδίο σας.

 

Το υβριδικό που περιμένατε.
Με στυλ και άποψη.

Μοναδικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση, το νέο KONA Hybrid σχεδιάστηκε για να μαγνητίζει τα βλέμματα – και να μειώνει τους ρύπους. Η τολμηρή εξωτερική σχεδίαση αιχμαλωτίζει την προσοχή με τα μυώδη ανάγλυφα σχήματα, τα κομψά φώτα LED και τις μοναδικές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν το ισχυρό DNA του SUV της Hyundai σε επίπεδο ουσίας.

 

Καλαίσθητο εσωτερικό.

Μπαίνοντας στην καμπίνα του νέου KONA Hybrid θα βιώσετε ένα εξαιρετικό επίπεδο άνεσης με υλικά υψηλής ποιότητας που συνθέτουν ένα αριστοκρατικό περιβάλλον. Ένα αποκλειστικό White πακέτο περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό. Κομψές, λευκές πινελιές στα πλαίσια των αεραγωγών και του επιλογέα δημιουργούν αντίθεση με τις γυαλιστερές μαύρες επιφάνειες στις λαβές θυρών, στο τιμόνι και στις στεφάνες των αεραγωγών. Τα καθίσματα επίσης περιλαμβάνουν λευκή αντίθετη ραφή, ως ένα ιδιαίτερο στιλιστικό στοιχείο.

 

Ισχυρές υβριδικές επιδόσεις.

Μπορεί το υβριδικό να είναι και απολαυστικό; αυτό πετυχαίνει το νέο KONA Hybrid που προάγει την απόδοση καυσίμου στο επόμενο επίπεδο. Το σπορ SUV διαθέτει έναν ειδικά ρυθμισμένο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού και ηλεκτροκινητήρα που αντλεί ενέργεια από μπαταρία. Μαζί προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις με συνδυασμένη ισχύ 141 PS και ροπή 265 Nm. Σε αυτό το δυναμικό μίγμα προσθέστε ένα 6-τάχυτο σπορ κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (Dual Clutch Transmission) και ετοιμαστείτε για μία συναρπαστική οδηγική εμπειρία με άφθονη ροπή όταν τη χρειάζεστε περισσότερο και μέγιστη απόδοση καυσίμου.

Ροή ενέργειας.

Ανάλογα με την οδηγική κατάσταση, το νέο KONA Hybrid επιλέγει τον βενζινοκινητήρα ή τον ηλεκτροκινητήρα χωρίς να γίνεται αντιληπτό. Το σύστημα ανάκτησης ενέργειας μέσω πέδησης φορτίζει τη μπαταρία χρησιμοποιώντας τον ηλεκτροκινητήρα για την επιβράδυνση του αυτοκινήτου. Η ενέργεια που αποθηκεύεται στη μπαταρία τροφοδοτεί στη συνέχεια τον ηλεκτροκινητήρα υποστηρίζοντας την επιτάχυνση, τις ανηφορικές διαδρομές και την οδήγηση με μικρές ταχύτητες. Αυτή η περίπλοκη ροή ενέργειας αποτυπώνεται στις παρακάτω κινούμενες εικόνες.

Εξοικονόμηση καυσίμου και μείωση εκπομπών ρύπων: ECO-DAS.

Η εξαιρετική απόδοση καυσίμου και οι χαμηλές εκπομπές CO2 του νέου KONA Hybrid υποστηρίζονται από το ECO Driving Assistant System (ECO-DAS). Όταν μία διαδρομή εισάγεται στο σύστημα πλοήγησης, αυτό το ‘προληπτικό’ σύστημα διαχείρισης ενέργειας - Predictive Energy Management αναλύει τη διαδρομή, ώστε να επιλέξει το βέλτιστο συνδυασμό ενέργειας από τη μπαταρία και καυσίμου από τον κινητήρα. Το Coasting Guide προειδοποιεί τον οδηγό για προσεχείς καταστάσεις όπου θα χρειαστεί να επιβραδύνει, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση.

Predict Uphill

Πρόβλεψη Ανηφορικής Διαδρομής (Predict Uphill).

Όταν επίκειται μία ανηφόρα κατά τη διάρκεια της διαδρομής, και η κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας είναι χαμηλή, το νέο KONA Hybrid αυξάνει ελαφρώς τη λειτουργία του κινητήρα για προ-φόρτιση της μπαταρίας πριν από το ανηφορικό τμήμα. Αυτό διασφαλίζει ότι ο ηλεκτροκινητήρας μπορεί να υποστηρίξει την ανηφορική διαδρομή και ελαχιστοποιεί τη μη αποδοτική λειτουργία του βενζινοκινητήρα σε επικλινείς διαδρομές – βελτιστοποιώντας την απόδοση καυσίμου.

Predict Downhill

Πρόβλεψη Κατηφορικής Διαδρομής (Predict Downhill).

Εάν η μπαταρία είναι επαρκώς φορτισμένη, το νέο KONA Hybrid αυξάνει το επίπεδο χρήσης της ισχύος του ηλεκτροκινητήρα πριν από μία κατηφόρα για ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου. Στη συνέχεια, η ηλεκτρική ενέργεια ανακτάται στην κατηφόρα μέσω αναγεννητικής πέδησης.

Coasting guide

Πρόβλεψη Ελάττωσης Ταχύτητας (Coasting guide).

Το Coasting Guide αναλύει πληροφορίες της διαδρομής από το σύστημα πλοήγησης για να ενημερώσει τον οδηγό πότε επίκεται μία κατάσταση που απαιτεί επιβράδυνση. Αυτή μπορεί να είναι μία αλλαγή κατεύθυνσης ή έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο. Ένα σύμβολο στον πίνακα οργάνων και ένα ηχητικό σήμα ενημερώνουν τον οδηγό ότι μπορεί να αφήσει το γκάζι. Στόχος είναι η περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης χρησιμοποιώντας τον ηλεκτροκινητήρα για ρολάρισμα και ελαχιστοποιώντας τη χρήση του φρένου.

Χειριστήρια αλλαγών σχέσεων (Paddle shifters).

Θέλετε να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας; Στο Sport Mode, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα shift paddles στο τιμόνι για να αλλάζετε τις σχέσεις χειροκίνητα και να επιτείνετε την οδηγική απόλαυση.

 

Φτάνετε ταχύτερα στον προορισμό σας με υπηρεσίες σε πραγματικό χρόνο.

Το νέο KONA Hybrid έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για μία άνετη οδήγηση – και για ταχύτερη άφιξη στον προορισμό. Μία δωρεάν πενταετής συνδρομή στις υπηρεσίες Hyundai LIVE Services περιλαμβάνεται στο σύστημα 10.25” AVN. Πρόσβαση σε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για θέσεις πρατηρίων/τιμών καυσίμου, δελτία κυκλοφορίας και καιρού και σημεία ενδιαφέροντος (POI), καθώς και θέσεις στάθμευσης σε δρόμο & πάρκινγκ και τοποθεσίες εμπόρων του δικτύου της Hyundai– ακόμα κα ειδοποιήσεις για κάμερες ταχύτητες, όπου το επιτρέπει ο νόμος.

 

Ανάμεσα στις προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας και οδηγικής υποβοήθησης Hyundai SmartSenseΤΜ, το νέο KONA Hybrid διαθέτει εξοπλισμό αιχμής ώστε να σας προσφέρει ασφαλή και ξέγνοιαστα ταξίδια.

Τεχνολογία ενεργητικής ασφάλειας.


Από την αυτόματη ενεργοποίηση των φρένων για την αποφυγή μιας σύγκρουσης μέχρι την ανίχνευση οχημάτων στο τυφλό σημείο, το νέο KONA Hybrid μπορεί να σας προειδοποιεί για πιθανούς κινδύνους που σας απειλούν ενώ οδηγείτε. Επιπλέον, συστήματα όπως η Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας (Lane Keeping Assist) μπορούν να επεμβαίνουν ενεργά στο σύστημα διεύθυνσης για να παραμείνετε στη λωρίδα σας σε μεγάλες ή μικρές ταχύτητες.

 

Έξυπνο, άνετο και συνδεδεμένο.

Απολαύστε την αδιάλειπτη συνδεσιμότητα που περιμένετε και καινοτόμες τεχνολογίες που σας υποστηρίζουν στην καθημερινότητά σας. Σχεδιασμένο για να κάνει το κάθε ταξίδι ξεχωριστό, το νέο KONA Hybrid προσφέρει μία ευρεία ποικιλία έξυπνων λειτουργιών και συστημάτων που κάνουν τη ζωή στο αυτοκίνητο πιο άνετη και ξεκούραστη.

 

Απεριόριστη ξεγνοιασιά.

Μπορείτε να οδηγείτε απόλυτα ξέγνοιαστα, αφού το νέο KONA Hybrid προστατεύεται από την ολοκληρωμένη εγγύηση που συνοδεύει και τα υπόλοιπα επιβατικά μοντέλα Hyundai, καθώς και μία ισχυρή εγγύηση ειδικά για την υβριδική μπαταρία.


5-ετής Εγγύηση Απεριόριστης Χιλιομετρικής Κάλυψης.

Όπως όλα τα μοντέλα Hyundai, το νέο KONA Hybrid είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Εμείς υποστηρίζουμε αυτή την ποιότητα με μία 5-ετη Εγγύηση Απεριόριστης Χιλιομετρικής Κάλυψης για να απολαμβάνετε τα πράγματα που αγαπάτε στη ζωή, χωρίς να ανησυχείτε για το αυτοκίνητό σας. Απολαύστε την πρόσθετη ξεγνοιασιά που προσφέρει στάνταρ μία από τις καλύτερες εγγυήσεις της βιομηχανίας.


8-ετής Εγγύηση Υβριδικής Μπαταρίας.

Επιπλέον αυτού, η τελευταίας τεχνολογίας μπαταρία ιόντων λιθίου του KONA Hybrid καλύπτεται από εγγύηση έως 8 ετών ή 160.000 χλμ., όποιο συμβεί πρώτο.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ HYUNDAI KONA HYBRID

Δείτε ή κατεβάστε το ηλεκτρονικό φυλλάδιο

HYUNDAI KONA HYBRID GALLERY