Η Hyundai Ελλάς

Η Hyundai Ελλάς

HYUNDAI ΕΛΛΑΣ


Η HYUNDAI ΕΛΛΑΣ ιδρύθηκε στις 2 Αυγούστου 1990 αναλαμβάνοντας την αποκλειστική αντιπροσώπευση των οχημάτων ΗΥUNDAI στην ελληνική αγορά. Τον Οκτώβριο του 1990 πωλείται το πρώτο αυτοκίνητο, ενώ από το πρώτο κιόλας πλήρες έτος λειτουργίας της, καταλαμβάνει μερίδιο αγοράς μεγαλύτερο του 4% και κατατάσσεται στην 9η θέση σε επίπεδο πωλήσεων.

Έκτοτε κατατάσσεται συνεχώς στους παίκτες που ορίζουν την αγορά του αυτοκινήτου στην Ελλάδα κατακτώντας την 2η θέση το 1998, τη 1η θέση το 2000 και το 2005 κερδίζοντας σημαντικά μερίδια αγοράς μαζί με τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Στην HYUNDAI ΕΛΛΑΣ έχουμε ως μοναδικό στόχο να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις και ανάγκες σας.

Ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη των πελατών με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους. Με ολοκληρωμένο δίκτυο επίσημων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών σε όλη την Ελλάδα έχουμε ως προτεραιότητα την απόλυτη εξυπηρέτηση και την πλήρη ικανοποίησή των πελατών. "Κινητήρια δύναμη" της HYUNDAI ΕΛΛΑΣ είναι οι άνθρωποί της. Για την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών, η HYUNDAI ΕΛΛΑΣ εκπαιδεύει συνεχώς όλα τα στελέχη της με σεμινάρια που ανταποκρίνονται στις εξελίξεις της σύγχρονης αυτοκίνησης. Όλοι τους με διάθεση να εξυπηρετήσουν τους πελάτες, φιλικοί και άριστα καταρτισμένοι, κτίζουν καθημερινά μια άριστη και μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

Η Hyundai Motor Company έχει σημειώσει ραγδαία ανάπτυξη και έχει καταστεί μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες αυτοκινήτων με παγκόσμιας κλάσης και ύψιστης ποιότητας δυνατότητες παραγωγής. Παράλληλα έχει θέσει ως στόχο την παραγωγή προϊόντων στοχεύουν στο “Modern Premium” , δηλαδή αυτοκινήτων που δεν είναι απλά ένα άνετο και πρακτικό μέσο μεταφοράς με καλό εξοπλισμό, αλλά αυτοκινήτων που προσφέρουν ανώτερες αξίες όπως ασφάλεια, καινοτομία, σχεδιασμό. Αυτοκινήτων που αντιπροσωπεύουν τον τρόπο ζωής κάθε ανθρώπου και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του.