Hyundai 100%.

Επιλέγετε Hyundai γιατί γνωρίζετε ότι το όνομα αποτελεί εγγύηση υψηλής ποιότητας και κορυφαίας αξιοπιστίας. Για να απολαμβάνετε στο μέγιστο την ποιότητα Hyundai για όλα τα χρόνια που θα έχετε το αυτοκίνητό σας, είναι σημαντικό να του παρέχετε τη γνήσια φροντίδα Hyundai στη συντήρησή του, στα ανταλλακτικά του και στα αξεσουάρ του. Δείτε εδώ μερικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά!

Γνήσια προϊόντα φροντίδας.

Το Hyundai σας εκτίθεται διαρκώς σε ρυπογόνες «επιθέσεις» από το περιβάλλον. Σκόνη, χώμα, έντομα, κουτσουλιές αλλά και μικροχτυπήματα προκαλούν διάφορα μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα. 

Είτε σας παρακινεί ο ορθολογισμός, για τη διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου στο μέγιστο επίπεδο, είτε η αγάπη και το μεράκι για την καλή εικόνα του Hyundai σας, εμείς σας προτείνουμε μια σειρά εγκεκριμένων, ποιοτικών προϊόντων φροντίδας, για να το κρατάτε σαν καινούριο! 

Αναζητήστε τα στον Επίσημο Επισκευαστή Hyundai της περιοχής σας!

ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΕΣ ΜΕ ΠΙΝΕΛΑΚΙ

Είτε από δικό σας λάθος είτε όχι, οι γρατσουνιές κάποια στιγμή θα συμβούν. Δε χρειάζεται να σας χαλάνε τη μέρα! Ζητήστε σήμερα το ειδικό διορθωτικό για γρατσουνιές που αντιστοιχεί στον κωδικό χρώματος του δικού σας Hyundai. Με μηδαμινό κόστος, ακολουθώντας τις οδηγίες που περιέχει η συσκευασία, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αποκαταστήσετε το πρόβλημα. Ο κάθε κωδικός είναι απόλυτα ταιριασμένος στην απόχρωση και το είδος του χρώματός σας (απλό, μεταλλικό, περλέ). Τα φιαλίδια έχουν στα καπάκια πινελάκι και σφουγγαράκι και σας παρέχουν όλα όσα χρειάζεστε για την εύκολη βαφή, τη λείανση και το γυάλισμα της προβληματικής περιοχής.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

Δε νοείται ασφαλής οδήγηση χωρίς τέλεια ορατότητα. Τα Γνήσια Καθαριστικά Παρμπρίζ Hyundai είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για τα Γνήσια Μάκτρα Hyundai. Καθαρίζουν άψογα το παρμπρίζ, όντας αποτελεσματικά ακόμα και σε υπολείμματα εντόμων και άλλες σκληρές βρωμιές, ενώ κρατούν καθαρό από άλατα το σύστημα πλύσης του αυτοκινήτου (σωληνάκια, ψεκαστήρες κλπ). Προσφέρονται σε πολλές επιλογές για να διαλέξετε την καλύτερη για εσάς.

Καλοκαιρινό συμπυκνωμένο

Διαλύεται σε νερό σε αναλογία 1 προς 100, οπότε η συσκευασία των 40ml, που μεταφέρεται πανεύκολα στο αυτοκίνητό σας, είναι αρκετή για 4 λίτρα νερού. Έχει ευχάριστο άρωμα ροδάκινου, που το νιώθετε διακριτικά μέσω των αεραγωγών όταν το ψεκάζετε στο παρμπρίζ. Πολύ οικονομική επιλογή, ιδανική για τις συνήθεις ελληνικές συνθήκες πρακτικά όλο το χρόνο.

Χειμερινό συμπυκνωμένο

Αν συνηθίζετε τις χειμερινές εκδρομές, επιλέξτε το χειμώνα ένα χειμερινό καθαριστικό. Αν αραιωθεί με διπλάσια ποσότητα νερού παραμένει υγρό στους -11oC. Χωρίς αραίωση αντέχει και στους -60oC! Διατίθεται σε συσκευασίες 250ml, 500ml και 1lt.

Χειμερινό έτοιμο

Αν κατοικείτε σε περιοχές με βαρύ χειμώνα, αποτελεί την οικονομικότερη επιλογή για εσάς. Σε μπιτόνι των 5 λίτρων, χωρίς αραίωση αντέχει σε -30oC, ενώ μπορείτε να το αραιώσετε με ίση ποσότητα νερού και να παραμένει υγρό στους -10 oC.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΠΡΕΫ ΖΑΝΤΩΝ

Τίποτα δεν αναδεικνύει την καθαριότητα του αυτοκινήτου σας καλύτερα από τη λάμψη στις ζάντες του! Βρομιά, πίσσα, υπολείμματα τριβής των φρένων ή λάδια καθαρίζονται πανεύκολα με αυτό το σπρέυ. Η σύνθεσή του έχει εγκριθεί από τη Hyundai ως κατάλληλη για το κράμα αλουμινίου των γνήσιων ζαντών. Σε συσκευασία των 500ml.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΠΡΕΫ ΓΙΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΕΝΤΟΜΩΝ

Τα ξεραμένα υπολείμματα εντόμων είναι από τους πιο δύσκολους ρύπους για να καθαρίσετε στο αυτοκίνητό σας. Ψεκάστε άφοβα αυτό το σπρέυ σε οποιοδήποτε μέρος του αυτοκινήτου (τζάμι, πλαστικό ή μεταλλικό) και μετά από 2-3 λεπτά καθαρίζετε την περιοχή με ένα καλά βρεγμένο σφουγγάρι. Δεν πρέπει να το ψεκάζετε σε καυτές επιφάνειες. Σε συσκευασία των 500ml.

ΣΠΡΕΫ ΞΕΠΑΓΩΜΑΤΟΣ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

Αν τα τζάμια σας έχουν παγώσει, αυτό το σπρέυ σας βοηθά να τα καθαρίσετε σε δυο λεπτά, ενώ αφήνει και μια επίστρωση που τα εμποδίζει να ξαναπαγώσουν. Σε συσκευασία των 500ml.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΕΤ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Μπορείτε να αποκτήσετε σε μια πρακτική συσκευασία το καλοκαιρινό συμπυκνωμένο καθαριστικό παρμπρίζ, το σπρέυ ζαντών και το σπρέυ για τα έντομα, μαζί με ένα σφουγγάρι.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΣΕΤ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Μπορείτε να αποκτήσετε σε μια πρακτική συσκευασία το χειμερινό συμπυκνωμένο καθαριστικό παρμπρίζ του ενός λίτρου και το σπρέυ ξεπαγώματος παρμπρίζ, μαζί με ένα σφουγγάρι στεγνώματος και μια ξύστρα πάγου.

Δείτε ακόμα.